Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Капібари київського зоопарку повернулись до свого літнього вольєра (+фото, відео)

11 травня 2024 року, 8:47

Капібари КиївЗоо повернулись до свого літнього вольєра. Помилуватися їхніми прогулянками, купанням і сонячними процедурами запрошує КП «Київський зоопарк».

Літні угіддя капібар максимально наближені до природних умов: звивистий струмочок, піщаний пляжик, трав’яні луки, розлогі кущі, тінисті дерева та найулюбленіше – калюжі з багнюкою, у якій обожнюють борсатись ці тваринки.

Капібари – найбільші у світі гризуни та чисті вегетаріанці. Їхній основний раціон складає зелена трав’яна маса та спеціальні вітамінні мюслі. А додатковими смаколиками є свіжі паростки зернобобових культур, з любов’ю висіяних у них на фазенді.

Знайти капібар можна на копитному ряді КиївЗоо, між вольєрами гуанако та мунтжаків.

Нагадаємо, що вхід у зоопарк – до 17:00, перебування на території – до 18:30. Час роботи квиткових кас: пн – з 12:00 до 17:00, вт-нд – з 10:00 до 17:00.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]