Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці посилено заходи із подолання наслідків негоди – Микола Поворозник

18 грудня 2017 року, 16:16

У Києві посилено заходи з прибирання снігу та обмежено в’їзд великогабаритного транспорту. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник під час проведення Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

«Наразі близько 600 одиниць техніки задіяно до прибирання та очищення. Це і снігоприбиральна техніка КК «Київавтодор», яка працює дорогах та тротуарах столиці, і житлово-експлуатаційних дільниць, що прибирає двори та міжквартальні проїзди, і техніка КО «Київзеленбуд». Також до робіт, у разі потреби, буде залучено евакуатори, які прибиратимуть ті авто, що припарковані неналежним чином та заважають роботі снігоприбиральної техніки», – зазначив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Він окремо наголосив на необхідності розгорнути пункти обігріву в Київському міському територіальному центрі соціального обслуговування та в 10 районних територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) і розмістити оголошення про адреси роботи пунктів обігріву у місцях скупчення безхатченків.

«За інформацією Українського гідрометцентру, ускладнення погодних у умов у вигляді сильного снігу, хуртовини та вітру, у столиці триватиме до 20 грудня включно. Тож до того часу у разі потреби буде обмежуватися в’їзд великогабаритного транспорту у столицю з метою забезпечення безперешкодної роботи снігоприбиральної техніки та зменшення можливості виникнення заторів», – наголосив Микола Поворозник.

Нагадаємо, сьогодні з 06:00 до 13:00 було обмежено в’їзд у Київ великогабаритного транспорту. Крім того, зазначене обмеження діятиме 18 грудня з 17:00 орієнтовно до 22:00, та з 06:00 19 грудня, у разі несприятливих погодних умов. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]