Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

18 грудня інспектори з благоустрою склали 131 протокол за неприбраний сніг

18 грудня 2017 року, 16:56

Протягом 18 грудня складений 131 адміністративний протокол за неприбраний сніг на територіях. Міська влада закликає орендарів, власників торгових точок та інших балансоутримувачів відповідально поставитися до впорядкування територій, що за ними закріплені. Про це під час оперативного штабу з ліквідації наслідків негоди заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він зауважив, що протягом 18 грудня вручено понад 400 попереджень та близько 1000 приписів за неприбрану територію.

«У Києві працює 77 інспекторів із благоустрою, які контролюють дотримання правил благоустрою. Складений протокол стає підставою для подальшого накладення штрафу – для фізичних осіб він може сягати 1360 гривень, для юридичних – 1700 гривень. Однак наша мета – не штраф, а порядок і безпека, адже люди часто травмуються у результаті такого недбальства. Тому ще раз закликаємо усіх подбати про подолання наслідків снігопаду», – сказав Петро Пантелеєв.

Звертаємо увагу, що 19 грудня у столиці очікується вночі сильний сніг, вдень – помірний, вночі та вранці пориви вітру 15-18 м/с, хуртовина, на дорогах ожеледиця. У середу, 20 грудня, у Києві буде хмарна погода з проясненнями, невеликий сніг, на дорогах ожеледиця.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]