Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Навчальні заклади столиці працюють у штатному режимі. Рішення про доцільність відвідування занять приймають батьки

18 грудня 2017 року, 18:06

Усі заклади освіти, школи та дитячі садочки, у місті Києві працюють у штатному режимі, незважаючи на значне погіршення погодних умов. Нагадуємо, що батьки мають право самостійно приймати рішення про відвідування дитиною закладу освіти. У класах та групах, де в зв’язку з негодою буде відсутня велика кількість дітей, передбачене повторення матеріалу за навчальною програмою.

19 грудня у столиці очікується вночі сильний сніг, вдень – помірний, вночі та вранці пориви вітру 15-18 м/с, хуртовина, на дорогах – ожеледиця. Температура протягом доби 2-4°C морозу.

Наразі близько 600 одиниць техніки задіяно до прибиральних та очисних робіт. Це снігоприбиральна техніка КК «Київавтодор», житлово-комунальних дільниць, КО «Київзеленбуд» та інших. Також до роботи залучено 7 тягачів, що працюють на ділянках із найбільш складним трафіком, зокрема, на спусках та підйомах. За порядком на дорогах слідкує 50 патрульних бригад Нацполіції.

Звертаємо увагу, що у ранкові та вечірні години обмежено в’їзд великогабаритного транспорту до міста. Також міська влада закликає водіїв утриматись від поїздок власними авто та надати перевагу громадському транспорту.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]