Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

26 березня відбудеться урочиста церемонія нагородження театральною премією «Київська пектораль»

(подію завершено)

26
березня понеділок
час проведення 16:00

26 березня о 16:00 із нагоди Міжнародного дня театру відбудеться щорічна урочиста церемонія нагородження театральною премією «Київська пектораль». Про це повідомили у Департаменті культури КМДА.

На урочистостях будуть присутні відомі діячі культури і мистецтва, представники творчої громадськості, органів державної влади та місцевого самоврядування.

Місце проведення: Андріївський узвіз, 20-А, Київський академічний драматичний театр на Подолі.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: (044) 278-45-87, (098) 545-13-12 або електронною адресою: [email protected], Катерина, прес-секретар театральної премії «Київська пектораль».

 

Довідково.

Міську театральну премію «Київська пектораль» засновано за ініціативи Київського міського відділення Національної спілки театральних діячів України у 1992 році, за підтримки Головного управління культури Київської міської державної адміністрації. Премія присуджується щорічно напередодні Міжнародного дня театру (27 березня) за підсумками календарного року, що минув.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]