Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

8 квітня у Голосіївському районі столиці закрили 4 ресторани за порушення карантинних обмежень

09 квітня 2021 року, 14:25

8 квітня 2021 року фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в місті Києві спільно із співробітниками Департаменту муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації та ГУ Національної поліції у місті Києві перевірили заклади на дотримання карантинних заходів на території Голосіївського району столиці. Загалом під час контролю перевірено 12 нічних закладів, виявлено та зачинено 4 ресторани, які працювали з порушенням карантинних обмежень.

Мова йде про:

  • ресторан «Passenger gastro bar» на вул. Саксаганського, 33/35;
  • ресторан «Nam Modern Vietnamese Cuisine» на вул. Великій Васильківській, 48;
  • ресторан «Shah-Plov» на вул. Антоновича, 72;
  • ресторан-піцерія «Mister Cat» на Голосіївському проспекті, 132.

За результатами перевірки на керівників складено 4 адмінпротоколи за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Зауважимо, порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]