Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

ДТЕК частково відновив електропостачання в Києві після вчорашньої атаки, однак у столиці діють екстрені обмеження

24 листопада 2022 року, 17:28

Енергетики ДТЕК разом із усіма рятувальними службами продовжують ліквідувати наслідки ударів по енергооб’єктах, що нанесла росія 23 листопада. Ситуація лишається складною, проте контрольованою. Про це повідомляє ДТЕК «Київські електромережі».

Як повідомили у компанії, станом на ранок 24 листопада відновили подачу електроенергії на об’єкти критичної інфраструктури: перш за все, водопостачання та лікарень. Продовжують працювати над подачею електроенергії на середні об’єкти теплопостачання.

За ніч відремонтували 2 транзитні лінії, що подають напругу на лівий берег Києва. Станом на другу половину дня 24 листопада продовжується ремонт ліній ДТЕК «Київські електромережі», що були пошкоджені через атаку 23 листопада. Як зазначають енергетики, це дозволить відновити подачу електроенергії для частини побутових клієнтів, що лишаються без світла відучора.

«Водночас за вказівкою системного оператора НЕК «Укренерго», в Києві наразі застосовані екстрені обмеження електропостачання. Тому частина споживачів зараз тимчасово без електропостачання, відповідно до потреб енергосистеми. Для цих споживачів електропостачання буде відновлено після стабілізації ситуації в енергосистемі, відповідно до вказівки диспетчера «Укренерго», а також після завершення ремонтів на лініях, що були ушкоджені обстрілами. Без світла наразі залишаються близько 60% киян», – повідомляє ДТЕК «Київські електромережі».

За інформацією компанії, ситуація в енергосистемі після чергового терористичного ракетного удару росії є вкрай складною. Енергетики цілодобово роблять все можливе, щоб якомога швидше у людей з’явилось світло.

Мешканців просять максимально відповідально ставитися до споживання електроенергії, щоб допомогти енергосистемі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]