Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КАРС проведе термінове тестування спорядження та перебуває на зв'язку із чоловіком, що постраждав під час рятувальної операції

29 грудня 2021 року, 17:35

Під час проведення КАРС «Київська служба порятунку» рятувальної операції у Шевченківському районі стався обрив елементу спорядження, за допомогою якого знімали з даху 1-поверхової будівлі травмованого чоловіка. Спеціальне спорядження не витримало навантаження, унаслідок чого один із елементів обірвався.

Чоловікові викликали швидку, його оглянули лікарі та надали першу медичну допомогу. За попередньою інформацією, чоловік не отримав додаткових травм внаслідок падіння. Однак, як зазначили у КАРС «Київська служба порятунку», рятувальники перебуватимуть на зв’язку з постраждалим та візьмуть на контроль стан його здоров’я.

Окрім того, у КАРСі проведуть позачергову перевірку та тестування спорядження, із яким працюють рятувальники.

«Це дуже прикрий випадок, та, на щастя, людина не отримала травм після падіння. Ми тримаємо контакт з постраждалим і зробимо все, щоб таких випадків більше не було», – заявив директор Департаменту муніципальної безпеки Роман Ткачук.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]