Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київські рятувальники демонтували елементи обваленого балкону в багатоповерховому будинку на вулиці Вербицького (+фото)

11 червня 2021 року, 14:54

Рятувальники КАРС «Київська службу порятунку» та Головного управління ДСНС в м. Києві оперативно провели демонтаж небезпечних саморобних прибудов та зруйнованого даху балкону в багатоповерховому будинку на вулиці Архітектора Вербицького (Дарницький район). Фахівці залучили спеціальну пожежно-рятувальну техніку та обладнання.

Нагадаємо, що вчора в Києві на вулиці Архітектора Вербицького на шостому поверсі дев’ятиповерхівки обвалився дах балкону. Сталося це через прикріплені до нього торси, які утримували велику й тяжку навісну конструкцію, наповнену землею: господар квартири розвів на балконі цілий город, вирощував полуницю. Стеля не витримала ваги майже 1 тони ґрунту, що наповнював суцільну «грядку», й обвалилася. Ніхто із сусідів та перехожих не постраждав.

«На жаль, ми вкотре стали свідками того, що надзвичайні події та ситуації у нашому місті трапляються через людський фактор, – зауважив директор Департаменту муніципальної безпеки КМДА Роман Ткачук. – Хтось проводить небезпечні ремонтні роботи у своїх помешканнях чи облаштовує на балконах небезпечні й ненадійні конструкції та прибудови. Звертаюся до киян із проханням бути відповідальними власниками майна. Не створюйте передумов для виникнення надзвичайних ситуацій, що загрожуватимуть вашій безпеці та безпеці інших».

Демонтаж елементів обваленого балкону в багатоповерховом у будинку на вулиці Вербицького

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]