Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київські рятувальники розпочали повернення речей мешканцям будинку на Позняках, де в червні стався вибух

13 жовтня 2020 року, 12:50

Рятувальники комунальної аварійно-рятувальної служби «Київська служба порятунку» розпочали пошук та повернення особистих речей мешканцям будинку на вулиці Соломії Крушельницької, 1/5, пошкодженого внаслідок вибуху у червні. Перед цим будинок укріпили. Про це повідомив Департамент муніципальної безпеки КМДА.

Рятувальники підіймаються сходами до квартир, збирають речі та майно та викладають через вікно до спеціальної люльки, яку підіймає та опускає кран. Із міркувань безпеки до квартир заходять лише рятувальники. Мешканці квартир знаходяться біля будинку і надають рятувальникам інформацію про майно та цінні речі, які необхідно забрати.

Після повернення майна розпочнеться демонтаж аварійного під’їзду.

Роботи з укріплення аварійного під'їзду на вул. Соломії Крушельницької, 1/5 розпочались у суботу, 10 жовтня. У місця провалів встановили спеціальні конструкції. Це не допустить обвалу при демонтажі під’їзду.

Нагадаємо, житловий будинок був пошкоджений унаслідок вибуху 21 червня цього року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]