Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Кияни замовили понад 600 тисяч спецперепусток на випадок локдауну

08 жовтня 2021 року, 16:24

Електронна система для замовлення спецперепусток у громадський транспорт працює більше 2 місяців. У Департаменті інформаційно-комунікаційних технологій розповіли про кількість замовлених перепусток на випадок локдауну.

Цього року міська влада зібрала дані для прийняття якісних рішень. У киян з’явилась можливість в декілька кліків подати заявку на отримання спецперепустки для себе або ж своїх працівників.

Усього в системі зареєструвалися 9187 компаній.

Із них 8090 подали заявки для своїх працівників.

255 863 – саме таку кількість спецперепусток замовили тільки за вересень.

За весь час було замовлено 612 705 спецперепусток.

«Наше головне завдання – забезпечити проїзд людей, без яких місто перестане функціонувати», – розповіли у Департаменті.

Нагадаємо, щоб замовити спецперепустки потрібно:

  • авторизуватись у системі https://qpass.kyivcity.gov.uaза допомогою КЕП;
  • заповнити електронну форму заявки;
  • у разі отримання позитивного рішення про надання спецперепусток – ввести повний список співробітників, вказати дані та номер транспортної картки «Київ Цифровий» кожного працівника;
  • інформацію про підтвердження або відмову у видачі спецперепусток кожного працівника можна отримати у системі https://qpass.kyivcity.gov.ua.

Усі рішення про надання перепусток прийматиме Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій лише після оголошення дат та умов локдауну, якщо у цьому буде необхідність. На даний час таких передумов немає.

Також нагадаємо, що вводити обмеження на транспорт місто буде лише в крайньому випадку.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]