Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМВА: звернення Миколи Жирнова щодо ситуації в столиці

30 травня 2022 року, 13:05

Наразі інформаційний простір наповнюють інформацією про нібито повторний наступ на столицю.

Тому вважаю за необхідне як голова Київської міської військової адміністрації прокоментувати ситуацію.

Наразі, якщо дивитися на Брянську та Курську області, то фактичних ознак формування військ ми не спостерігаємо. Однак знаємо, що російська федерація може також використовувати і території білорусі.

Росія від своєї агресивної мети оволодіти всією території України не відмовилась. Київ як столиця є пріоритетною ціллю для захоплення російськими військами. Враховуючи значну кількість людського та матеріально-технічного ресурсу, небезпека повторного наступу залишається.

Ми розуміємо, що для повторного наступу потрібно створити велике угрупування військ, а для цього потрібен час на підготовку особового складу, озброєння військовою техніку та матеріально-технічних засобів. У сьогоднішніх умовах раптово або за короткий термін цього здійснити неможливо.

Ми щодня пильно стежимо за діями противника. І готуємося до його зустрічі: готуємо рубежі та позиції в інженерному відношенні, будуються оборонні споруди, визначена місцевість готується для замінування, проводиться підготовка військ з урахуванням набутого досвіду.

Загроза існує та існуватиме, доки ми не переможемо, однак Київ готується дати належну відсіч ворогу!

Бережіть себе!

Разом – ми сила, разом ми переможемо!

Слава Україні!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]