Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник привітав працівників Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України з професійним святом

25 травня 2023 року, 13:48

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник привітав працівників Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України з професійним святом та вручив відзнаки.

«Мені приємно сьогодні вручити ці відзнаки, адже я також маю безпосередній стосунок до зв’язку та до військової служби. Ці відзнаки – це найменше, що місто може зробити для вас. За останні півтори роки кожен із нас зрозумів, що люди – це непереможні титани, і наша сила, сила держави, – саме в них. Завдяки людям місто вистояло і, переконаний, Україна переможе. Ми всі разом багато пережили, багато переосмислили, багато зрозуміли. Місто функціонувало попри складність ситуації: працювали міські служби, військові робили свою справу, містяни були готові боронити Київ. Ви – одна із складових захисту держави від агресора. Від імені міського голови дякую за службу кожному з вас, бажаю наснаги, злагодженості у роботі колективу та Перемоги всім нам!» – зазначив Микола Поворозник.

Він вручив медалі «Честь. Слава. Держава» за мужність, патріотизм та високу громадянську позицію та Подяки Київського міського голови за вагомий особистий внесок у справу забезпечення розвитку сфери спеціального зв’язку та захисту інформації, багаторічну самовіддану службу та високий професіоналізм.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]