Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Місто планує до кінця 2024 року виконати основний комплекс робіт, спрямований на завершення реконструкції розв’язки на Шулявському шляхопроводі – Руслан Кандибор

04 травня 2023 року, 15:01

Основний комплекс робіт, спрямований на завершення реконструкції транспортної розв’язки на Шулявському шляхопроводі, місто планує реалізувати до кінця 2024 року. Про це повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури Руслан Кандибор.

До кінця травня будуть завершені тендерні процедури щодо облаштування підземного переходу через Берестейський проспект. Повністю відремонтувати цей підземний перехід планується до кінця 2023 року.

Наразі основним питанням реконструкції транспортної розв’язки на перетині Берестейського проспекту з вулицею Вадима Гетьмана залишалось облаштування з’їздів на Берестейський проспект. Для цього необхідно було знести цех № 5 колишнього заводу «Більшовик».

Після викупу та оформлення права власності територіальною громадою міста Києва на споруду цеху № 5 із серпня поточного року заплановано розпочати його демонтаж. Нині проводиться експертиза кошторисної вартості об’єкта та готується оголошення тендерної процедури на демонтаж цеху № 5, після чого розпочнуться роботи з облаштування з’їздів.

Загалом, у 2023 році Департамент транспортної інфраструктури планує відновити виконання робіт, що були призупинені у зв’язку з повномасштабним вторгненням російської федерації.

Руслан Кадибор також повідомив, що до кінця 2024 року планується завершити основний комплекс робіт реконструкції транспортної розв’язки на Шулявському шляхопроводі та забезпечити її повноцінне функціонування.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]