Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На комунальному підприємстві «Київбудреконструкція» здійснили обшук, при цьому попередні перевірки підприємства порушень не виявили

21 травня 2021 року, 16:05

Сьогодні, 21 травня, було здійснено обшук групою прокурорів та слідчих у приміщенні комунального підприємства Київської міської ради «Київбудреконструкція».

Обшук був проведений у приміщенні підприємства відповідно до ухвали слідчого суді Печерського районного суду м. Києва від 17.05.2021. Слідчі дії здійснювалися з метою відшукування та вилучення документів за договірними відносинами на предмет шахрайства, легалізації (відмивання) майна та зловживання владою або службовим становищем.

Необхідно зазначити, що на підприємстві здійснювались перевірки на предмет фінансово-господарської дисципліни (у тому числі за договірними відносинами з товариством, яке стало суб’єктом дослідження зазначеного кримінального провадження) та жодних порушень не встановлено.

Окрім того, підприємство з метою сприяння слідству неодноразово надавало документи на виконання запитів органів слідства та прокуратури з тих самих обставин справи.

Також, як повідомили в «Київбудреконструкції», по об’єктам/договорам, щодо яких здійснюється перевірка в рамках кримінального провадження, роботи не виконувались або лише розпочаті.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]