Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На місці пошкодженої магістральної тепломережі на вулиці Антоновича замінять 100 м трубопроводу

27 травня 2021 року, 21:05

КП «Київтеплоенерго» проводить ремонтні роботи з усунення пошкодження магістральної тепломережі на вулиці Антоновича, 176. Наразі на місці витоку проведено земляні роботи, визначено точне місце пошкодженого трубопроводу і виконано діагностику тепломережі. У ліквідації пошкодження задіяно близько 25 співробітників аварійних бригад і 14 одиниць спецтехніки (у тому числі 3 екскаватори, автокран, довгомір, самоскиди, 6 спецаварійок).

У ході проведення робіт планують замінити 100 м трубопроводу. Перший етап робіт буде завершено в суботу - 29.05.2021 року.

Нагадаємо, пошкодження магістрального трубопроводу на вулиці Антоновича, 176 було виявлено сьогодні о 12:41 в ході гідравлічних випробувань. Аварійна бригада «Київтеплоенерго», яка знаходилась на чергуванні поблизу, оперативно локалізувала витік води і одразу розпочала ремонтні роботи.

Пошкоджений трубопровід діаметром 1000 мм був введений в експлуатацію в 1987 році.

На час проведення ремонтних робіт рух транспорту біля місця пошкодження частково обмежений.

Зазначимо, гідравлічні випробування тепломереж є обов’язковою умовою підготовки теплоенергетичного комплексу до наступного опалювального сезону. Це визначено Правилами з підготовки теплових господарств до опалювального періоду від 10.12.2008 № 620/378. Тепломережі випробовують на гідравлічну міцність та щільність, щоб своєчасно виявити «слабкі» місця трубопроводів і зменшити рівень аварійності під час старту наступного опалювального сезону.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]