Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Оболоні відкрили оновлене урочище «Наталка»

13 червня 2016 року, 11:42

Цими вихідними в Оболонському районі після капітального ремонту відбулося відкриття оновленого урочища «Наталка».

Під час ремонту було вимощено 3000 кв. м доріжок, створено велодоріжку по периметру парку, встановлено більше 40 лавочок, 10 клумб та альпійські гірки, облаштовано місця для проведення фотосесій та весільних церемоній тощо.

«Активні жителі Оболоні вже не перший рік билися за повернення краси урочищу «Наталка». Завдяки їх зусиллям та активності та за допомоги міської влади ми разом змогли повернути парку його обличчя. Я завжди казав, якщо об’єднати зусилля, то можна гори звернути. Урочище «Наталка» сьогодні – яскравий приклад тому. Я щиро вдячний громадській організації «Парк Наталка», керівництву Оболонського району, Київраді, меценатам та усім, хто доклав зусиль до оновлення урочища», – сказав на відкритті урочища заступник голови КМДА Олексій Резніков.

Завдяки допомозі спонсорів-меценатів у парку відкрито дитячий ігровий майданчик у вигляді кораблю з дитячою велодоріжкою та зонами для проведення майстер-класів. 

Головною родзинкою, як зазначають місцеві активісти, які доклали чимало зусиль для проведення ремонту парку, є надзвичайний вид на Дніпро – в оновленому урочищі розчистили берег річки від заростів та чагарників, розкривши неперевершені пейзажі Дніпра.

Окрім того, в оновленому урочищі «Наталка» протягом літа діятиме вуличний кінотеатр. Просто неба тут можна насолоджуватись шедеврами світового кінематографу та зоряним небом. 

Міська влада та активісти мають на меті створити безпеку в кесонній трубі, щоб відкрити музей і галереєю, що стане наступним кроком на шляху до благоустрою урочища «Наталка».

 

 

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]