Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Троєщині демонтують понад десять незаконних тимчасових споруд (+фото)

17 березня 2021 року, 13:20

Місто продовжує звільняти вулиці від самовільно встановлених елементів благоустрою. Сьогодні зранку на Маяковського, 75/2 розпочався демонтаж понад десяти торговельних об’єктів, що розміщені без дозвільних документів. На місці працюють п’ять демонтажних бригад КП «Київблагоустрій» та задіяно сімнадцять машин спецтехніки. Про це повідомив директор Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко.

«Ми продовжуємо звільняти Київ від нелегальних тимчасових споруд. Незважаючи на опір невідомих осіб, які намагаються заблокувати роботу фахівців та зіпсувати спецтехніку, демонтаж незаконних споруд на Маяковського триває. Відпрацьовуємо всю локацію. Дякую правоохоронцям та представникам Муніципальної варти Києва, які забезпечують порядок на локації. Наголошую, фахівці комунального підприємства прибирають виключно незаконні об’єкти», – зазначив Тимур Ткаченко.

Усі демонтовані об’єкти перемістять на штрафмайданчик для тимчасового зберігання. Очільник Департаменту міського благоустрою додав, що перед демонтажем інспектори вносять власникові припис з вимогою надати дозвільні документи на розміщення. У разі відсутності дозволів – демонтувати власними силами. Якщо вимоги припису проігноровані, Департамент міського благоустрою доручає комунальному підприємству «Київблагоустрій» здійснити демонтаж.

Нагадаємо, з початку березня з вулиць Києва демонтували майже 270 незаконних елементів благоустрою.

Демонтаж незаконних тимчасових споруд на Маяковського

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]