Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На всіх автобусних маршрутах Києва можна розрахуватися банківською карткою або гаджетом із NFC

19 жовтня 2022 року, 10:33

На всіх автобусних маршрутах Києва можна розрахуватися банківською карткою або гаджетом із NFC. Про це повідомив заступник голови КМДА, керівник цифрової трансформації і Києва Петро Оленич.

«Жодні дрони і ракети не зупинять ідею, час якої настав. Розрахуватися банківською карткою або гаджетом з NFC можна вже на всіх автобусних маршрутах. Продовжуємо працювати, слідкуйте за оновленнями», – написав у своєму Telegram-каналі Петро Оленич.

Для оплати проїзду достатньо прикласти банківську картку або гаджет із функцією безконтактної оплати до валідатора. Підтвердженням роботи системи на тому чи іншому маршруті є фірмові наліпки на валідаторах.

Вартість разової поїздки при оплаті банківською карткою – 8 гривень. Якщо у вас є право на безкоштовний проїзд, на картці киянина повинна бути підключена та активована відповідна пільга.

Незабаром система працюватиме вже на всіх маршрутах та всіх видах комунального наземного громадського транспорту. Проект реалізовується столичною владою за підтримки Mastercard та Visa.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]