Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ремонт мосту через р. Десенку закінчено – дорожники відкриють проїзд уже пообіді середи

21 грудня 2022 року, 12:39

Столичні дорожники закінчили масштабний поточний ремонт мосту через річку Десенка (продовження Північного мосту). Оновлення виконали у крайніх правих смугах (півтори смуги у кожному напрямку). Пообіді 21 грудня рух повністю відкриють. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

Оновлення виконали на частинах, які потребували першочергового ремонту. Нині на Північний міст і міст через р. Десенку збільшилось навантаження у зв’язку із обмеженням руху на інших ділянках вулично-дорожньої мережі. Такі ремонти забезпечують експлуатацію споруди в належному режимі.

Так, було замінено залізобетонний вирівнюючий шар і гідроізоляцію, влаштовано 2 шари асфальту загальною площею близько 8 тисяч кв. м.  Протяжність – 780 м у кожному напрямку.

Враховуючи, що частину робіт виконували при низьких температурах, використали асфальтобетон зі спеціальними енергозберігаючими та адгезійними добавками, які дозволяють влаштувати покриття за мінусових температур. Склад полімеро-асфальтобетоннної суміші розроблено науково-технічним супроводом Національного транспортного університету згідно із ГБН В.2.3-218-547:2010 (влаштування асфальтобетонних шарів дорожнього одягу при низьких температурах).

У комунальній корпорації зауважують, що на залізобетонний вирівнюючий шар, гідроізоляцію і покриття діє гарантія 5 років.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]