Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Сергій Чумак: «Ще у 81 курсанта столичного вишу підтверджено захворювання на коронавірус»

29 липня 2020 року, 17:31

Ще у 81 курсанта столичного Інституту спеціального зв’язку та захисту інформації Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» лабораторно підтверджено захворювання на коронавірус. Про це повідомив виконувач обов’язків директора державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» Сергій Чумак.

Він зазначив, що загалом на сьогодні в гуртожитку вже захворіли 133 курсанти.

«Учора фахівці лабораторного центру відібрали біологічні зразки у 107 осіб, які були контактними із захворілими. Результати досліджень ми отримали сьогодні. Крім того, 10 курсантів госпіталізовано до столичних медзакладів. Інші лікуються у гуртожитку під медичним наглядом», – розповів Сергій Чумак.

Він нагадав, що загалом у гуртожитку мешкають 152 курсанти. Після виявлення перших захворілих у гуртожитку проведено відповідні заходи з дезінфекції і наразі також проводиться поточна дезінфекція.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]