Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві готуються до генерального прибирання доріг після зими

03 березня 2023 року, 11:26

У столиці готуються до генерального прибирання шляхово-транспортної мережі після зими. Про це інформує КК «Київавтодор».

Зокрема, з початку року дорожники відремонтували паливні і гідравлічні системи, замінили щітки. Серед оновленої техніки є й спецмашини для ремонту покриття. Наприклад, котки, фрези. Загалом оновлено 63 одиниці спецтехніки для весняно-літнього сезону.

Уже зараз столичні вулиці очищають бригади з ручного прибирання. Щодня залучено близько 500 працівників у складі 45 бригад. Також за сприятливої погоди працює до 30 одиниць підмітально-прибиральної техніки.

Після закінчення морозів вулиці насамперед очищатимуть дорожніми пилосмоками, які використовують воду.

Також у січні гідрослужби «Київавтодору» очистили близько 1000 зливоприймачів та майже 300 оглядових колодязів у місцях можливих підтоплень, у занижених місцях і на магістральних вулицях.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]