Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві побудують нову магістраль та шляхопровід через залізницю – проєкт Генплану

27 липня 2020 року, 12:30

У проєкті Генерального плану міста Києва передбачено продовження вулиці Суздальської до вулиці Медової з будівництвом шляхопроводу через залізницю. Про це повідомили в комунальній організації «Київгенплан».

«У правобережній частині Києва всі переїзди через залізницю вже вичерпали свій ліміт із пропускної здатності, – пояснив начальник КО «Київгенплан» Сергій Броневицький. – На кожному переїзді, особливо в ранкові та вечірні години «пік», – постійне утруднення в русі. Від продовження вулиці з передбаченими шістьма смугами руху та будівництва шляхопроводу місто отримає чималі переваги: зменшиться навантаження на проспект Лобановського на 35%, на шляхопровід у районі Караваєвих Дач на 40% та на проспект Перемоги на 18%».

Ці дані отримані в результаті оновлення транспортної моделі Києва в німецькому програмному середовищі PTV VISUM, за допомогою якого були побудовані транспортні моделі в багатьох містах Європи та Азії. Вона враховує і кількість населення в кожному житловому будинку, і кількість робочих місць у кожній організації з адресною прив’язкою, і дані соціологічних досліджень, і пропускну спроможність вулиць, і графіки руху громадського транспорту, а також багато іншого. На основі всієї цієї інформації співробітники КО «Київгенплан» проводять розрахунки із перерозподілу машино- і пасажиропотоків.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]