Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві представників молоді нагородять Премією Київської міської ради за вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування

25 листопада 2022 року, 11:30

У столиці затвердили список лауреатів на присудження Премії Київської міської ради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування у 2022 році. За відповідне рішення проголосували 73 депутати.

За словами депутатки Київської міської ради, голови постійної комісії з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв’язків Юлії Ярмоленко, премія присуджується молодим особам та молодіжним громадським організаціям, які активно сприяли процесам розвитку місцевого самоврядування, досягли значних результатів у вирішенні соціальних і правових питань територіальної громади міста Києва.

«Нагородження лауреатів дипломами та матеріальними заохоченнями сприятиме підвищенню рівня залученості молоді до розвитку місцевого самоврядування. Ми підтримуємо молодих та активних громадян, які долучаються до процесів законотворення, ініціюють та реалізовують соціальні проєкти задля розвитку столиці», – зазначила Юлія Ярмоленко.

Депутатка додала, що згодом відбудеться нагородження лауреатів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]