Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Сирецькому парку та Місті спорту в Гідропарку розгорнуто фан-зони на час ХХХІІ літніх Олімпійських ігор (+фото)

24 липня 2021 року, 13:45

У Сирецькому парку та Місті спорту (Гідропарк) розгорнуто фан-зони для перегляду ХХХІІ літніх Олімпійських ігор. Про це повідомила заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олена Говорова під час перевірки роботи фан-зони у Гідропарку.

«23 липня в місті Токіо розпочалися ХХХІІ літні Олімпійські Ігри, які є найважливішими змаганнями для кожного спортсмена. За найвищі нагороди Олімпіади змагатимуться 156 українських спортсменів, які будуть представлені у 25 видах спорту (30-ти дисциплінах), серед них 38 спортсменів-киян виборюватимуть нагороди у 14 видах спорту. Щоб підтримати українські збірні та популяризувати види спорту, які будуть представлені на Олімпіаді, ми розгорнули у столиці дві фан-зони. Вони працюватимуть на час проведення ХХХІІ літніх Олімпійських ігор – до 8 серпня», – зазначила Олена Говорова.

Вона додала, що окрім трансляції Олімпійських ігор, на території фан-зон дитячо-юнацькі спортивні школи м. Києва, громадські організації спортивної спрямованості проведуть 53 майстер-класи з олімпійських та неолімпійських видів спорту. Зокрема, у Сирецькому парку – 20 майстер-класів, у Місті Спорту – 33.

На фан-зонах представлені такі види спорту: академічне веслування, акробатика, армреслінг, баскетбол, бокс, веслувальний слалом, волейбол пляжний, гандбол, гімнастика спортивна, дзюдо, кікбоксинг WTA, парашутний спорт, плавання, регбі, роликовий спорт, спортивна боротьба (вільна та греко-римська), теніс, тхеквондо ВТФ, фехтування, футбол, художня гімнастика.
«Запрошую всіх киян та гостей міста долучитися до перегляду ХХХІІ літніх Олімпійських ігор та підтримати українських спортсменів», – зауважила Олена Говорова.

Столичні фан-зони, розгорнуті на час ХХХІІ літніх Олімпійських ігор

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]