Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці працюють 317 дитячих садків

16 вересня 2022 року, 12:35

У столиці вже працюють 317 дитячих садків, або майже 60% від загальної кількості, і відвідують їх 12 500 дітей. Про це повідомив Департамент освіти і науки КМДА.

Протягом липня-серпня цього року комісії за участю представників районних в місті Києві державних адміністрацій, Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій у м. Києві та Департаменту муніципальної безпеки обстежили стан укриттів у 100% комунальних закладів дошкільної освіти та визначили, що 63% комунальних садків можуть працювати у звичному режимі.

У Департаменті зауважують, що одночасно в закладі дошкільної освіти може перебувати стільки дітей і працівників, на скільки розраховано укриття. Це одна з головних вимог і єдине обмеження щодо прийому дітей у садочки Києва.

Якщо обраний батьками заклад дошкільної освіти не має можливості відновити роботу або поки не працює, батьки можуть перевести дитину до іншого садочка. Для цього необхідно створити заявку в системі електронного запису «СЕЗ ЗДО». А ті, хто ще очікує на запрошення, можуть додати до переліку обраних садочків номери тих, які мають укриття і функціонують у звичайному режимі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]