Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці урочисто стартував XVІІІ Міжнародний турнір зі спортивної гімнастики «Ukraine International Cup 2020»

26 вересня 2020 року, 19:17

Сьогодні, 26 вересня, в Києві урочисто відкрився XVІІІ Міжнародний турнір зі спортивної гімнастики «Ukraine International Cup 2020». Одне з найяскравіших спортивних змагань в Україні триватиме у столичному Палаці спорту до 28 вересня. Про це повідомили в Департаменті молоді та  спорту.

Цього року турнір об’єднав 85 провідних спортсменів із 10  країн світу: Вірменії, Грузії, Ізраїлю, Німеччини, Латвії, Литви, Словенії, Білорусі, Узбекистану. Також традиційно представлена збірна команда України.

 Організовує та проводить захід Олімпійська чемпіонка, заслужений майстер спорту Стела Захарова під егідою Міжнародного благодійного фонду «Спорт і діти», який вона очолює.

«Ukraine International Cup 2020» – це єдиний національний Кубок зі спортивної гімнастики, який представляє Україну на міжнародному рівні. На сьогодні турнір має міжнародну кваліфікацію, яка зараховується учасникам до загального балу Кубків Європи та світу.

Організатори події – Київська міська державна адміністрація, Міністерство молоді та спорту України, Міжнародний благодійний фонд «Спорт і діти».

Початок змагань 27 вересня – о 12:00. Вхід вільний!

Місце проведення: Спортивна площа, 1, приміщення державного підприємства спортивного комплексу «Атлет» (Київський Палац спорту).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]