Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У зв’язку із концертом на Софійській площі 1 липня змінять рух тролейбусні маршрути № 6, 16, 18 та автобусні №№ 24, 114

26 червня 2018 року, 14:49

У зв’язку із проведенням міжнародного проекту «Шляхи дружби» на Софійській площі 1 липня буде змінено рух громадського транспорту. Про це повідомили у Департаменті транспортної інфраструктури КМДА.

Із 20:00 до 24:00 рух тролейбусних маршрутів №№ 6, 16, 18 та автобусних маршрутів №№ 24, 114 буде змінено.

Тролейбус № 6 рухатиметься до ст. м. «Лук’янівська».

Тролейбус № 16 курсуватиме за власною схемою від вул. Щусєва до вул. Січових стрільців, а далі рухатиметься вул. В’ячеслава Чорновола до Повітрофлотського проспекту.

Рух автобусних маршрутів загального користування у звичайному режимі руху №№ 24, 114 буде організовано за схемою руху робочого дня.

Нагадаємо, 1 липня о 21:00 на Софійській площі відбудеться масштабна мистецька подія – міжнародний проект «Шляхи дружби» під керівництвом маестро Рікардо Муті та за участю відомого актора, культурного і гуманітарного діяча Джона Малковича. У зв’язку із цим, розпорядженням КМДА внесено зміни у рух транспорту в центрі столиці.

Зокрема, передбачена заборона проїзду всіх видів транспорту уздовж Володимирського проїзду (від перехрестя із вул. Володимирською до перехрестя із вул. Малою Житомирською) та на вул. Володимирській (від перехрестя із вул. Рейтарською до перехрестя із вул. Великою Житомирською) під час концерту – із 20:00 до 24:00 відповідно до погодженої схеми організації дорожнього руху.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]