Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Урочисті заходи з нагоди Дня пам'яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні під загрозою зриву

08 травня 2021 року, 12:56

Технічне обладнання для монтування сцени не пропускають на територію Національного музею історії України у Другій світовій війні через усну заборону Міністерства культури України. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Це традиційний захід, який відбувається у Києві щорічно понад 20 років. Сьогодні зранку нам стало відомо, що техніку та обладнання для монтування сцени не пропускають на територію музею. Пояснити причини такого рішення керівництво музею не може й посилається на пряму усну заборону Міністерства культури», – наголосила Марина Хонда.

Вона додала, що за словами директора музею Івана Ковальчука, така вказівка надійшла прямо від міністра культури. При цьому жодних документів, які б підтверджували це рішення у керівництва музею немає. За її словами, мова, фактично, йде про спробу зриву проведення традиційного щорічного заходу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]