Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко ініціював створення спільної з міською владою групи економічних експертів, практиків, представників бізнесу

29 липня 2020 року, 12:11

Мер Києва Віталій Кличко ініціював створення спільної з міською владою групи економічних експертів, практиків, представників бізнесу, що буде напрацьовувати кроки із подолання економічної кризи, спричиненої пандемією. Про це Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Хочу повідомити, що я ініціював створення спільної з міською владою групи економічних експертів, практиків, представників бізнесу. Щоб ми разом напрацювали шляхи подолання кризи. І визначили основні кроки, що потрібні для підтримки і розвитку бізнесу в столиці. Практичні рішення та проекти і їх оперативне втілення. У цій групі будуть люди професійні та успішні у своїх сферах. Завтра ми плануємо вже першу зустріч. І розпочинаємо працювати. Про всі пропозиції фахівців і проекти буду повідомляти», – зазначив Віталій Кличко.

Також він повідомив, що 28 липня Київрада ухвалила рішення, яке дозволить компенсувати столичним підприємцям 99 відсотків від суми процентів за кредитними договорами.

«Учора Київрада ухвалила ще одне важливе рішення для підтримки малого та середнього бізнесу столиці. Відтепер – до 31 грудня – місто буде компенсувати підприємцям 99 відсотків від суми процентів за кредитними договорами. Тими, що укладені, або будуть укладені з банками-партнерами чи уповноваженими банками. Тобто, бізнес столиці до кінця 2020 року зможе кредитуватись під 0,1 відсотка річних. Київ сьогодні не тільки бореться з коронавірусом, а й розвивається. Міська влада втілює заплановані проекти та намагається мінімізувати наслідки кризи, спричиненої пандемією», – підкреслив Віталій Кличко.

Він також показав коротке відео, у якому розповідається про підтримку містом малого та середнього бізнесу столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]