Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Минулої ночі будівельники розпочали асфальтувати Шулявський шляхопровід» (+фото, відео)

22 грудня 2019 року, 11:52

Минулої ночі будівельники розпочали асфальтувати Шулявський шляхопровід. Відео з місця робіт мер Києва Віталій Кличко опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Минулої ночі на Шулявці кипіла робота. Будівельники розпочали асфальтувати новий шляхопровід. Гарантію на експлуатацію покриття, що влаштовують на площі близько 5 тисяч квадратних метрів, підрядник дає 10 років. Укладають асфальтобетон на сучасне гідроізоляційне покриття, що успішно використовують на будівництві мостів та шляхопроводів у країнах Європи», – зазначив у дописі до відео мер Києва.

Він повідомив, що наступними днями – 23-26 грудня –  асфальтуватимуть підходи до мосту зі сторони вулиць Вадима Гетьмана та Олександра Довженка. Після цього відбудуться технічні випробовування шляхопроводу. На ньому встановлять спеціальне обладнання, що вимірюватиме прогини мосту та статичні і динамічні навантаження на нього.

«Для випробовування залучать вісім 30-тонних автомобілів, за допомогою яких створять максимально допустимі навантаження. Ми робимо все, щоб запустити рух автомобілів Шулявським шляхопроводом уже в кінці наступного тижня», – підкреслив Віталій Кличко.

 

Будівельники розпочали асфальтувати Шулявський шляхопровід

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]