Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав, як ремонтують Індустріальний міст (+відео)

05 березня 2021 року, 12:22

Перший етап ремонту Індустріального мосту планують завершити до кінця травня. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ. Він також показав відео про те, як відбувається реконструкція об’єкту.

«Комунальна корпорація «Київавтодор» вже розпочала дорожній сезон. Ми ремонтуємо дороги і мости, що не бачили реконструкції по 40-50 років! За минулі роки місто відремонтувало майже 70 мостів та шляхопроводів. Сьогодні триває масштабний ремонт на Індустріальному шляхопроводі і на вулиці Борщагівській. Я нікого не здивую сказавши, що Індустріальний міст давно потребував капітального ремонту. Цей об’єкт збудували в 1977 році і з того часу жодного разу не оновлювали. Перший етап ремонту шляхопроводу ми плануємо завершити до кінця травня. Основні ремонтні роботи на вулиці Борщагівській – до кінця серпня», – повідомив Віталій Кличко.

Він також додав, що місто, як і обіцяло, розпочало капітальний ремонт вулиці Милославської. Там, як і на інших об’єктах, оновлять асфальтне покриття та тротуари. Встановлять сучасне вуличне освітлення та облаштують нові комунікації.

«Іще в планах на цей рік – завершення реконструкції Пейзажної алеї та проспекту Степана Бандери. Продовжать роботи і на вулиці Довбуша, на кількох ділянках Великої кільцевої. Плануємо також розпочати ремонт проспекту Героїв Сталінграда та багатьох інших об’єктів», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]