Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав, як ремонтують третю чергу парку «Троєщина»

21 квітня 2021 року, 12:31

Мер Києва Віталій Кличко під час онлайн-брифінгу продемонстрував відео про те, як відбуваються роботи з облаштування третьої черги парку «Троєщина».

«Хочу підкреслити, що незважаючи на кризу, яку спричинила пандемія, Київ продовжує оновлювати інфраструктуру. Ремонтувати дороги і шляхопроводи, будувати нові цікаві об’єкти, оновлювати парки та сквери. Зокрема, тривають активні роботи на третій черзі парку «Троєщина», який, нагадаю, раніше був більше схожий на хащі. Сьогодні облаштовують територію біля озера, яке ми розчистили ще минулого року», – сказав Віталій Кличко.

У рамках третьої черги, зокрема, облаштують доріжки з ФЕМ, велодоріжку, встановлять лави та урни, систему поливу, сучасне освітлення та відеоспостереження. Також у цій частині парку встановлять альтанку, оформлену в кримськотатарському стилі.

Віталій Кличко нагадав, що першу чергу парку «Троєщина» відкрили наприкінці 2018 року, другу – влітку минулого року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]