Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У травні дорожники розпочнуть асфальтування проїжджої частини Подільсько-Воскресенського мостового переходу» (+відео)

23 квітня 2020 року, 12:15

У травні дорожники розпочнуть асфальтування проїжджої частини Подільсько-Воскресенського мостового переходу. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ. Він також показав відео, відзняте під час чергової перевірки будівництва об’єкту.

«Подільсько-Воскресенський мостовий перехід будують. Щоб облаштувати нові з’їзди на Верхній та Нижній Вали, розбирають старий вантовий міст. Роботи з демонтажу аварійної конструкції тривають уже кілька тижнів. Триває і будівництво заїзду на мостовий перехід з вулиці Верхній Вал. Фахівці збирають металоконструкції, що потім за допомогою супердомкартів поставлять на опори. Перекладають також інженерні мережі, облаштовують технологічні майданчики та проїзди», – повідомив Віталій Кличко.

За його словами, також триває спорудження насипу в районі Русанівських садів та будівництво мосту над ними. Там вже бетонують і встановлений прогін мосту зі сторони Троєщини.

«У травні дорожники розпочнуть асфальтування проїжджої частини Подільсько-Воскресенського мостового переходу. А на початку літа розпочнуть встановлювати ванти на арочну конструкцію мосту. Далі повністю демонтують нижню частину тимчасових опор і міст «стане» на своє місце. Хочу наголосити: ми робимо все, щоб до кінця цього року відкрити автомобільне сполучення Подільсько-Воскресенським мостовим переходом. І розпочати будівництво нової гілки метро», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]