Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Правила безпеки на Великдень: СБУ закликає громадян бути пильними і дотримуватися заходів безпеки

03 травня 2024 року, 17:31

Служба безпеки України закликає громадян напередодні та під час відзначення Великодня бути пильними і дотримуватися заходів безпеки. Про це інформує на своїй Facebook-сторінці Головне управління Служби безпеки України у місті Києві та Київській області.

У дописі повідомляється, що СБУ продовжує системно викривати численні спроби агресора розхитати суспільно-політичну обстановку в Україні в умовах війни.

«Ворог постійно залучає власну агентуру для вчинення провокацій у різних сферах громадського життя, зокрема в міжконфесійних відносинах. Метою таких дій окупантів є створення штучних конфліктних ситуацій серед представників релігійних громад для дестабілізації внутрішньої обстановки всередині України», – йдеться в дописі.

Окрім того, агресор активно залучає своїх поплічників для коригування ворожого вогню по цивільній інфраструктурі населених пунктів. Серед потенційних цілей – місця масового перебування людей.

Рекомендації від Служби безпеки України:

  • обмежити відвідування масових заходів;
  • не піддаватися на можливі провокації чи підбурювання до незаконних дій;
  • дотримуватися комендантської години, яка в Києві триває з 00:00 до 05:00;
  • не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, а під час неї перебувати в укриттях;
  • повідомляти правоохоронним органам про підозрілі предмети та осіб, які можуть влаштовувати провокації чи становити потенційну загрозу, на спеціальну гарячу лінію 0-800-501-482 або через електронну пошту: [email protected]

Інформація, отримана через телефон довіри Служби безпеки України, є конфіденційною і ретельно перевірятиметься.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]