Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві триває реєстрація стартапів на акселераційну програму «Стійке місто»: заявки подали вже 20 команд

03 травня 2024 року, 17:09

У Києві триває реєстрація стартапів на акселераційну програму «Стійке місто». Наразі заявки подали вже 20 команд. Про це повідомив керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови КМДА Петро Оленич у своєму Telegram-каналі.

«Разом з КПІ ім. Ігоря Сікорського, Sikorsky Challenge та Klitschko Foundation шукаємо інноваційні рішення для вирішення проблем внаслідок руйнування інфраструктури та будівель», – написав він.

Петро Оленич зауважив, що це можуть бути аналітичні системи енергетичного менеджменту, програми для визначення стійкості будівель, інтерфейси для відображення енергомоніторингу та інше.

За його словами, заявки вже подали 20 команд. Реєстрація триває до 9 червня 2024 року. Долучитися і отримати гранти можна за посиланням: https://event.sikorskychallenge.com/stiyke-misto/.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]