Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко на саміті мерів, присвяченому Дню Європи: Сильної, демократичної і безпечної Європи без України, як рівноправного партнера, бути не може

03 травня 2024 року, 21:58

Мер Києва Віталій Кличко в Парижі візьме участь у саміті мерів, присвяченому Дню Європи. Обговорюватимуть майбутнє Європи та виклики для її демократичних надбань напередодні виборів до Європарламенту. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Про майбутнє Європи та виклики для її демократичних надбань напередодні виборів до Європарламенту будемо говорити в Парижі з мерами європейських міст. Бо популізм «накриває» багато країн Європи і прогресивних політиків турбує ця ситуація, яка є реальною загрозою для дотримання демократичних принципів. Сьогодні в Париж вже прибули мери, зокрема, Копенгагена, Рейк’явіка, Афін, Стамбула, Тирани, Сараєва. Завтра розпочнеться саміт мерів, присвячений Дню Європи. Участь у ньому столиці України свідчить про те, що сильної, демократичної і безпечної Європи без України, як рівноправного партнера, бути не може», – наголосив Віталій Кличко.

Він також повідомив, що сьогодні відбувається спільна зустріч мерів на політичному заході Паризької соціалістичної федерації за участю мера Парижа Анн Ідальго та голови Французької соціалістичної партії, кандидата в депутати Європарламенту Рафаеля Глюксмана. Також відбудеться зустріч з Єврокомісаром з питань зайнятості та соціальних прав Ніколасом Шмітом.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]