Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

10 травня у столиці відбудеться благодійний бал для збору коштів на Ресурсний центр для студентів із інвалідністю

(подію завершено)

10
травня четвер
час проведення 17:00

10 травня о 17:00 у Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбудеться благодійний бал. Про це повідомив ініціатор заходу – Київський університет імені Бориса Грінченка.

Танцмейстер балу – народний артист України, професор Київського університету імені Бориса Грінченка Григорій Чапкіс.

Під час балу діятиме благодійна виставка творів декоративно-прикладного мистецтва студентів університету, а зібрані кошти будуть спрямовані на створення Ресурсного центру соціально-психологічного супроводу студентів з інвалідністю.

Головна мета Центру – створення рівних можливостей для студентів з особливими потребами шляхом здійснення технічного (забезпечення студентів адаптивними технічними засобами), психологічного (з’ясування психологічних особливостей кожного студента та сприяння особистісному розвитку), соціального (подолання соціальної ізоляції студентів із інвалідністю) і педагогічного (викладання навчального матеріалу у максимально зручній для них формі) супроводу та надання допомоги у набутті фахових компетентностей.

На захід запрошено відомих представників сфери освіти, культури, бізнесу та політичних діячів.

Місце проведення: м. Київ, вул. Хрещатик, 36, Колонна зала КМДА.

Дрес-код: вечірня або бальна сукня повної довжини – для пані; чорний костюм, смокінг, фрак, метелик – для кавалерів.

Акредитація для представників ЗМІ до 17:00 8 травня 2018 року за тел.: 485-21-34 (Тетяна Даценко) або ел. поштою: [email protected].

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]