Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

14 жовтня відбудеться святковий концерт «Вони присягнули на мир і волю», приурочений до Дня захисника України

(подію завершено)

14
жовтня неділя
час проведення 18:00
Спортивна площа, 1

14 жовтня о 18:00 розпочнеться святковий концерт «Вони присягнули на мир і волю», приурочений до Дня захисника України. Про це повідомили у Департаменті соціальної політики КМДА.

У концерті візьмуть участь ансамблі силових структур, національні колективи України, народні та заслужені артисти України, які концертували в зоні ООС.

Захід проводять Департамент соціальної політики Київської міської державної адміністрації спільно з Всеукраїнською концертно-театральною компанією «Київ» із метою вшанування бойового подвигу, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народу, посилення суспільної уваги та турботи про захисників рідної землі, збереження та розвитку національних військових традицій.

Місце проведення: м. Київ, Спортивна площа, 1, Київський Палац Спорту.

Акредитація для ЗМІ за тел: 093-422-61-67 або на е-mail: [email protected] (Анастасія Герман, прес-секретар Департаменту соціальної політики).

Замовити запрошення можна в Управлінні з гендерних питань та взаємодії з громадськими організаціями інвалідів, ветеранів війни та праці за адресою: вул. Велика Житомирська, 15-А. Телефон для замовлення запрошень: (067) 916-93-73.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]