Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

10 квітня підпишуть перший договір у рамках Програми фінансово-кредитної підтримки суб’єктів малого та середнього бізнесу

06 квітня 2018 року, 13:26

10 квітня 2018 року о 12:00 відбудеться підписання першого кредитного договору в рамках Програми фінансово-кредитної підтримки суб’єктів малого та середнього підприємництва, що реалізується Київською міською державною адміністрацією, Німецько-Українським фондом та банками-партнерами.

Договір про надання кредиту укладається між ТОВ «Реабілітімед» та ПАТ АБ «Укргазбанк».

Київською міською владою на фінансово-кредитну підтримку в 2018 році виділено 10 млн грн. За рахунок цих коштів для київських підприємців компенсується 50% номінальної відсоткової ставки, що встановлюється кредитним договором. Таким чином, для столичних підприємств відсоткова ставка є найнижчою в Україні та становить від 7,5% до 10% (у залежності від банку-партнера та умов кредитування).

Програма фінансує пріоритетні для столиці галузі промисловості, створення освітньої інфраструктури та надання послуг у сфері житлово-комунального господарства.

Проект реалізовується завдяки партнерству київської міської влади, уряду Німеччини, який через KfW (Німецька кредитна установа для відбудови) надав Німецько-Українському фонду позику в розмірі 10 млн євро, а також ініціативи ЄС «EU4Business», яка виділила 5 млн євро на компенсацію валютних ризиків.

Захід відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Січових Стрільців, 10-Б. Участь у ньому візьмуть директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Андрій Мельничук, в.о. керівника Німецько-Українського фонду Валерій Майборода, заступник директора київської обласної дирекції ПАТ АБ «Укргазбанк» Юлія Тур та представник ТОВ «Реабілітімед».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]