Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

120 делегатів від столичної учнівської молоді зберуться 7 грудня на Першій сесії дитячо-юнацького парламенту Києва

06 грудня 2016 року, 10:32

7 грудня, до Дня місцевого самоврядування, в сесійній залі Київради відбудеться Перша сесія дитячо-юнацького парламенту Києва.

120 делегатів від столичної учнівської молоді зберуться у сесійній залі  Київської міської ради, де обговорюватимуть нагальні питання молоді Києва, розглянуть та затвердять молодіжні проекти, що є важливими для міста сьогодні.

Під час попередніх робочих засідань дитячо-юнацького парламенту юні делегати вже напрацювали ідеї проектів та рішень нагальних питань, що хвилюють молодь Києва, серед яких: створення інтерактивної мапи історичних місць Києва із враженнями дітей, забезпечення сучасного та безпечного дозвілля у дитячих садочках, що відповідає сучасним потребам дошкільнят, долучення до ініціативних груп з покращення навігацій містом та багато інших лідерських, правових і екологічних проектів-пропозицій.

Організатори заходу: Департамент освіти і науки, молоді та спорту КМДА, Київський молодіжний центр, Київський палац дітей та юнацтва, інформаційно-творче агентство «Юн-прес», Парламент дітей міста Києва.

Запрошуємо всіх небайдужих долучитися до обговорення!

Свої проекти, ідеї чи пропозиції надсилайте на електронну пошту дитячо-юнацького парламенту: [email protected].

Усі проекти та ініціативи будуть розміщені на блозі парламенту та доступні для обговорення за посиланням: http://youthparlam.blogspot.com

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]