Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

134 одиниці спецтехніки підприємств КК «Київавтодор» проводять обробку доріг та тротуарів столиці посипальними матеріалами

10 грудня 2017 року, 15:58

У зв’язку з погіршенням погодних умов у столиці 134 одиниці спецтехніки підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» проводять обробку доріг та тротуарів посипальними матеріалами. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Крім того, 36 бригад з ручного прибирання у складі 238 осіб забезпечують належне утримання підходів до наземних та підземних пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту та тротуарів, які обслуговуються КК «Київавтодор».

Працівники шляхово-експлуатаційних підприємств корпорації та диспетчери центрального диспетчерського пункту постійно відслідковують зміни погодних умов у реальному часі за допомогою метеорадара, метеостанцій та відеокамер. У разі погіршення погодних умов кількість техніки оперативно буде збільшено.

Комунальна корпорація «Київавтодор» закликає водіїв бути уважними та обережними на дорогах.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]