Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

14 жовтня відбудеться патріотична акція «З Україною в серці» та закладення капсули на встановлення пам’ятного знаку загиблим учасникам АТО

13 жовтня 2016 року, 10:46

14 жовтня о 14:30 у Голосіївському районі відбудеться патріотична акція «З Україною в серці» до Дня захисника України та закладення капсули на встановлення пам’ятного знаку загиблим учасникам АТО. Про це інформує Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація.

У заході візьму участь мешканці району, бійці із зони проведення АТО та їхні родини, представники міських та районних громадських організацій, спілок ветеранів та учасників бойових дій.

Окрім того, у програмі заходу о 13:00 передбачено творчі активності, аквагрим, колективні роботи «Голуби Миру», «Сорочка для Захисника України», «Оберіг воїну», «Емблема миру», майстер-класи з надання першої допомоги та популяризації здорового способу життя районної організації «Товариство Червоного Хреста України». О 14:00 відбудеться музично-поетична програма «Єднання поколінь» за участю дитячих творчих колективів закладів освіти та Будинку дитячої та юнацької творчості району та учасників Національного талант-шоу «Війна не забере мою мрію».О 15:00 –  вистава «Запорізькі козаки» Київського академічного театру українського фольклору «Берегиня».

Місце проведення: Голосіївський парк культури та відпочинку ім. М. Рильського.

Додаткова інформація за тел.: 281-66-38 або електронною адресою: [email protected].

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]