Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

15 березня у Театрі оперети відбудеться гала-концерт, присвячений встановленню дипломатичних відносин між Україною та Литвою

14 березня 2017 року, 14:51

У середу, 15 березня, о 19:00 у Київському національному академічному театрі оперети відбудеться гала-концерт, присвячений встановленню дипломатичних відносин між Україною та Литвою, а також незалежності Литовської Республіки. Захід відбудеться за підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні. Про це повідомляє Департамент культури КМДА.

У гала-концерті виступатимуть артисти Київського національного академічного театру оперети та Каунаського державного музичного театру. Прозвучать арії з відомих оперет, опер та мюзиклів, будуть виконані твори литовських та українських композиторів, представлені балетні композиції.

Київський національний академічний театр оперети і Каунаський державний музичний театр вже дванадцять років співпрацюють, створюючи спільні проекти. Митці України та Литви підтримують двосторонні культурні відносини у фестивальних проектах, ініційованих театрами, організовують спільні концерти.

Зазначимо, що 15 березня о 17:45, перед гала-концертом, відбудеться прес-конференція. У ній візьмуть участь: Надзвичайний та Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс, керівник Каунаського державного музичного театру Беньямінас Жялвіс, генеральний директор-художній керівник Київського національного академічного театру оперети, народний артист України Богдан Струтинський, головний диригент Каунаського державного музичного театру Йонас Янулявічюс, диригент-постановник Гала-концерту, заслужена артистка України Оксана Мадараш.

Спікери прес-конференції представлять дієві концепції культурної дипломатії, представлять творчі напрацювання митців двох держав.

 

Акредитація за телефонами: 099-545-1911, 097-952-0847, 063-710-2263 або електронною поштою: [email protected]

Захід триватиме за адресою: вул. Велика Васильківська, 53/3, Київський національний академічний театр оперети

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]