Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

15 вересня на Хрещатику відбудеться масштабний освітній фестиваль «Маркет мов»

05 вересня 2018 року, 15:06

15 вересня на вулиці Хрещатик (від Майдану Незалежності до вул. Прорізної) відбудеться освітній фестиваль «Маркет мов». Захід із метою популяризації вивчення іноземних мов організовує Міністерство інформаційної політики України спільно з КМДА та Соціальним проектом з вивчення іноземних мов «Lingva.Skills».

Фестиваль відбуватиметься на кількох локаціях та передбачає проведення низки масштабних заходів, зокрема: ярмарку вакансій, вуличного кінозалу та молодіжного концерту. Окрім того, планується захід у рамках проекту-переможця Громадського бюджету-2 «Київ Заговорить Англійською» – встановлення рекорду України в номінації «Наймасовіший урок англійської мови».

Як обіцяють організатори, під час фестивалю презентуватимуть проект «Україна 360» – сферичне відео про наймальовничіші і найцікавіші куточки нашої країни.

Окрім того, заплановано багато різних активностей – лекції, майстер-класи, презентації мовних шкіл, розмовні клуби, квести, розіграші тощо.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]