Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

16 червня успішні підприємці проведуть лекцію-практикум у межах проекту «Успіх кожної жінки: Розпочни свій бізнес вже сьогодні!»

05 червня 2018 року, 16:31

У Києві 16 червня о 15:00 успішні підприємці проведуть лекцію-практикум у межах проекту «Успіх кожної жінки: Розпочни свій бізнес вже сьогодні!».

Спікери події:

  • Олексій Шершньов (Alexey Shershnev) – успішний бізнесмен та власник медичної клініки "ilaya", яка займається відновленням кісткової структури з власних клітин пацієнтів; засновник соціальних проектів «Біотех-реабілітація поранених» і «Банк шкіри»; член Громадської Ради при Міністерстві охорони здоров’я України;
  • Nadya Pereviznyk – співвласниця і натхненниця «PR Bar»; незалежна спеціалістка із комунікацій, маркетингу і PR; членкиня команди міжнародної конференції «TEDxKyiv»; менторка «Google Women Digital Academy» (інкубатору для стартапів).

Олексій Шершньов від час свого виступу розповість, як перемогти у конкурентному світі бізнесу. Зокрема, поділиться історією успіху бізнесу, розповість про шляхи обрання бізнес-ідеї, перевірки її на життєздатність, вибір цільової аудиторії. Також спікер говоритиме про бізнес-план та стратегічне планування фінансів, основи фандрайзингу та самоменеджмент підприємця.

Тема виступу Наді Перевізник – «Цілком жіноча справа: власний бізнес». Спікерка розкаже, для чого починати свою справу і чого слід при цьому боятися; про важливість планування та фіксації цілей, очікувань, результатів; чому жінці у бізнесі не обов’язково ставати чоловіком у спідниці; про «за» і «проти» персоналізації та публічності в бізнесі.

Програма заходу:

14:30-15:00 – реєстрація;

15:00-16:30 – виступ Олексія Шершньова «Як перемогти в конкурентному світі бізнесу»;

16:30-17:00 – перерва на каву;

17:00-18:30 – виступ Наді Перевізник «Цілком жіноча справа: власний бізнес»;

18:30-19:00 – неформальне спілкування.

Участь у події безкоштовна.

Попередня реєстрація є обов’язковою та здійснюється за посиланням:

http://womensleague.org.ua/uk-UA/Kalendar-podij/Uspih-kozhnoi-zhinky-Rozpochny-svij-biznes-vzhe-sogodni-Nadya-Pereviznyk-ta-Oleksij-.aspx?ID=20

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, 2-1 поверх, Колонна зала КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]