Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

16 червня відбудеться X Київський міський фестиваль зі спортивної риболовлі «Золота рибка»

06 червня 2018 року, 17:35

16 червня відбудеться X Київський міський фестиваль зі спортивної риболовлі серед дітей та молоді з порушенням опорно-рухового апарату «Золота рибка». Захід триватиме із 9:00 до 15:00 на території Національного музею народної архітектури та побуту України. Про це повідомили у Київському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Метою заходу є залучення дітей та молоді з порушенням опорно-рухового апарату до спортивних змагань із рибної ловлі як засобу реабілітації шляхом участі у командній роботі, спілкуванні, отриманні позитивних емоцій, розвитку здібностей, самостійних навичок.

«Золота рибка» – традиційний захід, що має високий резонанс та успіх серед сімей, які виховують дітей різних нозологій, у цьому році знов об’єднає 60 спортсменів, які продемонструють свої рибальські таланти. Всі вони є клієнтами центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (ЦСССДМ) м. Києва (у тому числі «Центрів соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з ф/о»). Учасників підтримуватимуть батьки, соціальні працівники, волонтери.

Організатори: Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, ВГО «Громада рибалок України» за сприяння Київської міської державної адміністрації та підтримки газети «Риболовний вісник», риболовного товариства «Double Perch».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]