Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

16 листопада відбудеться третє публічне обговорення «Концепції розвитку велоінфраструктури в місті Києві»

16 листопада 2016 року, 17:35

16 листопада о 18:30 в Департаменті містобудування та архітектури (вул. Хрещатик, 32) в рамках програми «Департамент відкриває двері» відбудеться третє публічне обговорення «Концепції розвитку велоінфраструктури в м. Києві»

Зокрема, буде презентовано схему міського управління велосипедною транспортною інфраструктурою, відбудеться широке обговорення в колах схеми управління велосипедним транспортом (включення веловідділу до системи управління транспорту, функціонал веловідділу) тощо.

Доповідачі: замовник концепції Ганна Бондар, розробники концепції – Андрій Шуляр, Ірина Яковчук.

Результати обговорень будуть використані під час розробки «Концепції розвитку велоінфраструктури в м. Києві».

 

Департамент містобудування та архітектури запрошує всіх, хто користується чи хотів би користуватися в Києві велосипедом як транспортом.

 

Вхід вільний!

 

Нагадаємо, що пропозиції та зауваження щодо Концепції слід надавати у вільній формі поштою (01001, Київ, вул. Хрещатик, 32, Департамент містобудування та архітектури), або на e-mail: [email protected].

Зв᾽язатися з фахівцями Департаменту з цього приводу можна за телефоном: (044) 221-60-70 (з 9:00 до 18:00, перерва 13:00-14:00).

Пропозиції приймають до 30 листопада 2016 року.

 

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]