Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

16 вересня автобуси № 61, № 98 і тролейбуси № 34 змінять рух через проведення ярмарків

14 вересня 2017 року, 18:13

16 вересня у зв’язку з проведенням продовольчих ярмарків вносяться зміни в роботу тролейбусів № 34 та автобусів № 61 і № 98. Про це повідомили в КП «Київпастранс».

На вул. Йорданській рух тролейбусів № 34 буде організовано за маршрутом: вул. Північна – просп. Героїв Сталінграда – вул. Маршала Тимошенка – ст. м. «Мінська» – вул. Маршала Тимошенка – просп. Героїв Сталінграда – просп. Степана Бандери.

На вул. Олександра Сабурова, на ділянці від вул. Оноре де Бальзака до просп. Володимира Маяковського, рух автобусів № 98 організують від вул. Милославської до вул. Оноре де Бальзака за постійною трасою, далі: вул. Марини Цвєтаєвої – просп. Володимира Маяковського – вул. Олександра Сабурова, далі за постійною трасою.

На вул. Олександра Сабурова, на ділянці від вул. Оноре де Бальзака до просп. Володимира Маяковського, рух автобусів № 61 організують від вул. Милославської до вул. Градинської за постійною трасою, далі: вул. Оноре де Бальзака (парна сторона) – вул. Марини Цвєтаєвої – просп. Володимира Маяковського – вул. Олександра Сабурова, далі за постійною трасою.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]