Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

17 березня в столиці очікуються складні погодні умови: хуртовина, ожеледиця, пориви вітру 15-20 м/с

16 березня 2018 року, 15:34

Завтра, 17 березня, в столиці очікуються складні погодні умови: вночі сильний, вдень помірний сніг, хуртовина, на дорогах ожеледиця. Вітер південний із переходом на північно-східний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби 6-8° морозу. Про це попередили в Українському гідрометцентрі.

18 та 19 березня буде  хмарно. 18 березня місцями невеликий сніг, 19 березня помірний сніг, хуртовини. На дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 7-12 м/с, 18 березня місцями пориви 15-20 м/с, температура вночі 10-12°, вдень 7-9° морозу.

20 березня без істотних опадів, 21 березня невеликий сніг, температура вночі близько 10° морозу, вдень 1-3° морозу.

Нагадаємо, що в зв’язку зі складними погодними умовами відсьогодні, 16 березня, з 19:00 і до понеділка 19 березня вводиться режим обмеження в’їзду до столиці великовагового та великовантажного транспорту. Режим обмеження діятиме до окремого розпорядження, враховуючи погодні умови та ситуацію на дорогах.

Усі профільні комунальні служби міста приведено до максимальної готовності для прибирання снігу.

Міська влада переконливо просить киян під час негоди не користуватися особистим авто та, за можливості, надавати перевагу громадському транспорту, особливо для поїздок у центральну частину міста.

Для належної роботи снігоприбиральної техніки столична влада закликає водіїв не паркувати автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях. Автомобілі, що заважатимуть розчищати дороги від снігу, будуть переміщені евакуаторами.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]